ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Dubbel-LIN
Aantal werknemers: 235~260
Jaarlijkse omzet: 30000000-40000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

GEEN MOQ! Onmiddellijke Orde, Directe Levering! Vertrouwde dubbel-LIN, wereldwijd op!

 

Bedrijfinleiding

 

    Dubbel-Lin, die in 2000 in China werd gevestigd, is een verwerkende bedrijf voor wereldmarkt. Het wordt gevestigd in Yuhuan-Eiland (de zuidoostenkust van Zhejiang, China), dat de belangrijkste productiebasis van China is. Onze producten met zelf-bezeten merk worden algemeen verspreid aan meer dan 100 landen en gebieden, en Chinese binnenlandse markt. Voorzitter Mr. Lin Hailin keurt strategisch perspectief goed om industriële lay-outaanpassing te plannen en bedrijfswerkingsgebied te integreren in leveranciers van uitgebreid systeemoplossingen, met inbegrip van 4 belangrijke gebieden: openbare gebouwen en de controlesysteemoplossingen van het huishoudenwater, openbare gebouwen en de oplossingen van het huis verwarmingssysteem, veilig vervoer en gebruik van de oplossingen van het gassysteem, en de oplossingen van de de badkamershardware van de familie. Onze productendekking bijna 10.000 soorten producten met verschillende grootte.

    De stokken dubbel-Lin aan de originele bedoeling van ondernemerschap, hangt de vervaardiging van duurzame producten aan om aan de behoeften van klanten te voldoen, en verstrekt de comfortabel en veilig gebruikservaring van globale gebruikers. Onze kwaliteit van het product voldoet aan de striktste internationale norm en de vereisten van hoogte - kwaliteit, technische innovatie, en geavanceerd technisch. Voor verwerkingsprocedures, dringen wij bij de voortdurende verbetering aan, fundamenteel realiserend de automatisering en de modernisering van productie. Onze producten zijn zeer flexibel om met elkaar aan te passen. Belangrijkste coreparts en belangrijkste equiments allen worden van de productieautomatisering ingevoerd uit Europa.

    Wij beloven dat onze producten globaal verenigbaar zijn, geen kwestie Chinees vasteland, Noord-Amerika, Europese Unie, Middengemak, Ver Gemak, of de gebieden Van Azië en de Stille Oceaan houdt dezelfde strikte productie en inspectienormen. Dubbel-Lin bevordert zijn productenverkoop zowel in de wereldmarkt als de Chinese binnenlandse markt door enige agent en grootwinkelbedrijven. Met de overtuiging „geloofwaardigheid, integriteit, en win-win“, pogen wij het wederzijdse voordeel tussen ons bedrijf en onze klanten goed in evenwicht te brengen. Op dit moment, zijn onze producten verkocht aan meer dan 100 landen in de wereld. Het algemene agenctsysteem is uitgevoerd in meer dan 20 landen, en meer dan 40 provinciale of stadsagenten zijn opgesteld in Chinees vasteland. Met 83 octrooiverwezenlijkingen, heeft dubbel-Lin een volledige en aanzienlijke bescherming op intellectuele eigendom. Het handelsmerk wordt ook geregistreerd in meer dan 90 individuele landen, waar het intellectuele eigendom juridisch door de goederen invoerend landen wordt beschermd. Het handelsmerk van 45 algemene categorieën wordt geregistreerd in China.

    Dubbel-Lin heeft een sterke band met Yuhuan en zijn lokale ingezetenen, aangezien Yuhuan is waar ons bedrijf geschiedenis en rijkdom creeerde. Wij verdeelden om nauwkeurige productie, R&D van het product, en ontwerper opleiding te ontwikkelen, opstelling het testen laboratoria, verkoop en na de dienst verbeteren, en het overzicht van onze personeel, leveranciers, en cliënten tot stand brengen. Om de stabiele en gezonde ontwikkeling van dubbel-Lin te bevorderen.

    Vertrouwde dubbel-Lin, wereldwijd op!

Geschiedenis

Augustus, 2000

„Dubbel-Lin“ koos Yuhuan-eiland dat in de zuidoostenkust van Zhejiang-Provincie, China als zijn eerste verwerkingsbasis wegens sterk ondernemersklimaat met vrij volledige de industrieketen steun en uitstekende technische ingenieurs daar gesitueerd is. Aan het begin van het oprichten, „dubbel-Lin“ beschouwde het maken van tot vervaardiging duurzame kleppen als zijn opdracht.

 

Februari, 2005

„Dubbel-Lin“ paste ontwikkelingsmodel aan, strevend naar de bouw van Chinees eigen merk „dubbel-LIN“ als zijn strategische doelstellingen op lange termijn. „Dubbel-Lin“ integreerde marktmiddelen, uitvoerend de onafhankelijke merkstrategie. De eerste orde totaal met dubbel-Lin merkproducten werd geleverd aan Brazilië in Oktober, 2005. Tot Januaty, 2017, zijn de producten van dubbel-Lin over de hele wereld verkocht aan 104 landen.

 

Oktober, 2008

Sterk is zich op buitenlandse handel baseren, moet de stabiliteit zich op binnenlandse handel baseren. Dubbel-Lin leidde tot een belangrijke merk marketing era in de industrie van de messingsklep in China. In Augustus, 2008, werd de intensieve reclame gelanceerd in de Provincie van Guangdong, China. Dit is het eerste stap voorwaarts in Chinese markt. Hoog - de kwaliteit van producten dubbel-Lin begon 1.200.000.000 (biliion 1,2) Chinees in 2010 te dienen. En meer dan 40 provinciale en stadsagenten zijn verdeeld in Chinees vasteland tot eind 2016.

 

November, 2008

Dubbel-Lin ging de certificatie van ISO 9001, ISO 4001, OHSAS 18001 over, en zette een wetenschappelijk en efficiënt systeem van modern ondernemingsbeheer op. Tot April, 2018, heeft dubbel-Lin de authentificatie van Ce, DVGW, ACS, AGA, EAC, WATERMARK, etc. overgegaan.

 

Mei, 2009

Dubbel-Lin de handelsmerkgrafiek ging de Nationaal merkbureau geregistreerde certificatie over. In November 2010, ging het handelsmerk dubbel-Lin internationaal bij het Handelsmerkdienst van Madrid over. Tot April, 2018, heeft dubbel-Lin gedeponeerde handelsmerken over de hele wereld in meer dan 90 landen.

 

Oktober, 2009

Dubbel-Lin kocht de eerste automatische machine in Oktober, 2009. In Juli, 2013, kocht dubbel-Lin automatische lopende band van Italië in, dat een revolutionaire maatregel in industriële bevordering trof. Aan het eind van 2016, bereikte dubbel-Lin fundamenteel volledig automatische productie met de verrichting van de productie van centrum.

 

Maart, 2010

In Maart, 2010, ontwikkelde dubbel-Lin een verwarmingssysteemoplossing voor alpiene gebieden in de Europese markt. In Augustus, 2012, de het systeemoplossing van dubbel-Lin HVAC naar China is teruggekeerd om een „centrale verwarming“ oplossing voor families in Noord-gebied van China te verstrekken dat.

 

Februari, 2012

In Februari, 2012, kocht dubbel-Lin het ERP systeem in, dat interne zaken maakte verwerken en gesystematiseerde beheersproces, informationalized, geautomatiseerd. In Juli, 2016, realiseerde dubbel-Lin geheel het proces van mager productiemechanisme.

 

Juli, 2013

In Juli, 2013, ontwikkelde dubbel-Lin onafhankelijk verwarmingssysteem en verstrekte verwarmingssysteemoplossingen voor villa's en grote eenheden. Aan het eind van 2016, werd de industriële lay-out geïntegreerd in een leverancier van uitgebreid systeemoplossingen in 4 afdelingen: openbare gebouwen en binnenlandse het systeemoplossingen van de watercontrole, openbare gebouwen en de oplossingen van het huis verwarmingssysteem, veilige gasvervoer en gebruikssysteemoplossingen, en de hardwareoplossingen van de huisbadkamers. Er zijn ongeveer 10.000 soorten de specificaties van producten.

 

Januari, 2017

In Januari, 2017, hielp de opstelling dubbel-Lin een „YuYing-plan“ beurs, uitstekende studenten afrondt hun studies, en actief vervulde de sociale verantwoordelijkheid van de onderneming.

Dienst

Pakketdetails

CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0
CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1
1. Embleem dubbel-Lin gesmeed in kleplichaam.
2. Embleem dubbel-Lin op handvat wordt of wordt gedrukt gestempeld dat.
3. Het binnenvakje materiaal is een golfbankpost met 3 lagen, met duidelijke & aantrekkelijke druk.
4. Het certificaat van de productwaarborg
5. PE plastic ECO zak.
6. Het productspec. etiket sticked aan de kant van hoofdkarton.
7. Dubbel-Lin speciale verpakkingsband.
8. Het hoofdkartonmateriaal is een 5 laag golfbankpost, met duidelijke & aantrekkelijke druk.
9. 2pcs van niet-geweven zakken binnen.
10. 1 exemplaar van instructiehandboek binnen.


FAQ

Q: Hoe lang is uw product waarborgperiode?
A: Wij hebben driejarige waarborg en de 24 uren full-time dienst.

Q: Wat is uw MOQ?
A: Wij hebben geen MOQ. Wij hebben een groot pakhuis en wij beloven „Onmiddellijke Orde, Directe Levering en Geen MOQ“.

Q: Kunt u OEM goedkeuren?
A: Dubbel-Lin is een bedrijf met zelf-bezeten merk, en wij bevorderen ons merk in de wereld, zodat zullen wij geen OEM goedkeuren.

Q: Hoe lang is uw levertijd?

A: Voor de punten als wij genoeg voorraden hebben, kunnen wij naar u onmiddellijk verzenden. Voor massaproduktie, kunnen wij 30-35 dagen beloven.

Ons Team

Ons bedrijf wordt geconstrueerd met elitewerknemers in verschillende posities in verschillende afdelingen, enkel om onze klanten te verstrekken de beste dienst.

 

Productieafdeling

1. Volgens de algemene de ontwikkelingsdoelstellingen van het bedrijf, formuleer het jaarlijkse productieplan; volgens de maandelijkse verkooporder, bereid het maandelijkse productieplan en het dagelijkse operatieplan voor, organiseer en beheer de productie.

2. Formuleer en herzie de quota van de productieconsumptie, analyseer en evalueer de index van de productieconsumptie en kostencontrole, voer kostprijsboekhouding uit, breng verbeteringssuggesties naar voren, en controleer, inspecteer en beoordeel de implementatie.

3. Voorbereidingen getroffen om de status van de productietaak te beheersen en redelijk de aankoop, de opslag en het gebruik van grondstoffen te schikken. Verzeker de vlotte vooruitgang van ordeproductie en streef ernaar om de minimumvoorraadkosten te bereiken.

4. Schik de aanpassing, de opslag en het gebruik van verpakkingsmaterialen volgens de productieorder. En verantwoordelijk ben voor de productie, distributie en gebruiksbeoordeling van doekzakken en andere levering in de fabriek.

5. Verantwoordelijk voor productie zet het plaatsbeheer, verantwoordelijk voor de algemene planning van productie, veiligheid en milieubescherming, kwaliteit, materiaal, consumptie en andere kwesties van elke workshop onder zijn jurisdictie, en en verbetert het beheer en verrichtingssysteem en kern bedrijfsproces van elke workshop op.

6. Voer strikt het de de kwaliteitsbeheersysteem en verordeningen uit van het bedrijf om de productie van producten te verzekeren die klanten aan vereisten voldoen.

7. Versterk de veiligheidsproductie en het milieubescherming beheer, verbeter onophoudelijk de veiligheid en de milieubescherming voorlichting van workshopsupervisors en werknemers, en bevorder de veiligheid en het milieubescherming werk van elke workshop.

8. Schik personeel redelijk opleiding, met inbegrip van productiebeheer, baanverantwoordelijkheden, bedrijfsvaardigheden, 6S-beheer, enz., en verbeter onophoudelijk de persoonlijke gedachte, het beheer en de technische kwaliteit van werknemers.

 

Technologieafdeling

1. Verblijf strikt door de regels van het bedrijf en de verordeningen, en voer ernstig hun plichten uit.

2. Verantwoordelijk ben voor de benoeming van het technische beheersysteem van het bedrijf; verantwoordelijk ben voor het vestigen van en het verbeteren van productontwerp, proefproductie van nieuwe producten, gestandaardiseerde technische procedures, technische informatiebeheersysteem, en organiserende en coördinerende bevoegde diensten om kwaliteit, energie en andere beheersnormen en systemen vast te leggen en te verbeteren.

3. Organiseer en bereid het technische de ontwikkelingsplan voor van het bedrijf. Werk het technische verbeteringsplan uit op korte termijn, bereid de technische ontwikkeling op lange termijn en het technische maatregelenplan voor, en organiseer een reeks van het technische organisatie en beheerswerk zoals de formulering, de wijziging, het supplement en de tenuitvoerlegging van het plan en plan.

4. Verantwoordelijk ben voor het specificeren van en het wijzigen van technische voorschriftenen; bereid technische voorschriftenen voor het gebruik, het onderhoud en de technische installatie van producten voor.

5. Ben verantwoordelijk voor het plan en de implementatie van de de nieuwe technologieinleiding van het bedrijf en de productontwikkeling, verzeker het ononderbroken bijwerken en de uitbreiding van productverscheidenheden, en ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ontwikkeling van productformule.

6. Bereid redelijk technische documenten voor, verbeter en standaardiseer de het werkstroom.

7. De studie en onderzoekt de wetenschappelijke regels van de stroomverrichting, en doet bewust een goed werk in de inzameling, het sorteren, de analyse, het onderzoek, de samenvatting, het archiveren en de opslag van allerlei technische informatie en gegevens.

8. Verantwoordelijk ben voor het formuleren van de verenigde ondernemingsnormen van de producten van het bedrijf en het realiseren van het gestandaardiseerde beheer van producten.

9. Doe een goed werk in het indienen van technische tekeningen en gegevens; verantwoordelijk ben voor het formuleren van een strikt systeem voor de overdracht en de opslag van technische gegevens.

10. De geschikte gids, handvat, coördinaat en lost de technische problemen van de producten op om de normale productie en de verrichting te verzekeren.

11. Verzamel en regel de informatie van de productontwikkeling in binnen- en buitenland op tijd, en begrijp op tijd de tendens van de productontwikkeling.

 

Kwaliteitscontroleafdeling

1. Formuleer en voer kwaliteitsrichting, doelstellingen, kwaliteitscontrolenormen uit, koppelen de productinformatie en de statistische gegevensstroom terug

2. Verantwoordelijk ben voor de onderneming, de verbetering, de implementatie en de supervisie van kwaliteitsbeheersysteem; controleer en inspecteer de implementatie van kwaliteit planningsregeling

3. Analyse en rapport van kwaliteitskosten; vaststelling van de norm en het doel van kwaliteitskosten; beheer en controle van kwaliteitskosten

4. Organiseer de tenuitvoerlegging van totale kwaliteitsbewaking; volg en verifieer de correctieve en preventieve maatregelen om productkwaliteit te verbeteren

5. Bereid het jaarlijkse plan van het kwaliteitsonderwijs voor en sta de personeelsafdeling bij om het plan van het kwaliteitsonderwijs gezamenlijk te organiseren en ten uitvoer te leggen

6. Evalueer en beoordeel het effect van kwaliteit opleiding en onderwijs

7. Organiseer en voer inkomende inspectie en test, procesinspectie en test, definitieve inspectie en test uit, en voer de controleprocedures uit van de productinspectie

8. Neem aan de kwaliteitsevaluatie van de materialen van de leverancier deel, neem aan het overzicht van belangrijke contracten, en coördinaat deel om kwaliteitsklachten te behandelen

9. Eerste steekproefinspectie, van de patrouilleinspectie, van de afgewerkt productinspectie, van de bevestiging en van de inspectie verslag, gebruik en opslag van inspectieinstrumenten

10. Analyseer en meld kwaliteitsproblemen, verzamel kwaliteitsinformatie en gegevens, formuleer en leg de kwaliteitsverbetering plannen, spoor ten uitvoer, evalueer en beoordeel de kwaliteitsverbetering maatregelen, meld en bevorder verbeteringsresultaten

11. Vestig en verbeter kwaliteitsbeheersystemen zoals kwaliteitsbeloning, verantwoordelijkheidsstraf, interne/externe verliesbeoordeling van de kosten van het kwaliteitstekort, en voer dagelijks beheer volgens betaling uit.

 

Kopende Afdeling

1. Neem het initiatief om de toepassingsafdeling te contacteren om de specificatie, het model, de hoeveelheid en inspectietijd van de gekochte materialen te verifiëren om fouten, aankoop volgens de vraag op tijd te vermijden, en de geschikte aankomst van goederen te verzekeren.

2. Ben vertrouwd met de marktsituatie en de kopende kanalen, hang het het kopen principe om „goederen te vergelijken met drie opslag, kwaliteit en prijs te vergelijken, en het beste aan“ te kiezen, streef ernaar om de aankoopkosten, strikt controle te drukken de kwaliteit, en maak een eind aan de toevloed van valse en nagemaakte goederen.

3. Gebaseerd op het principe van „aankoop en levering, waarborg begrijpen de bedrijfsbehoeften“, het het kopen beheer, begrijpen de materiële de vraag en marktlevering van het bedrijf en zijn ondergeschikte ondernemingen, en zijn vertrouwd met diverse materiële verwervingsplannen.

4. Ben vertrouwd met en beheers de naam, model, specificatie, eenheidsprijs en kwaliteit van diverse materialen in mijn last, evenals de fabrikanten en de leveranciers van geleverde goederen, de marktvraag en aanbod, geschikte marktsituatie nauwkeurig te begrijpen en te beheersen, en geschikt organiseer verwerving.

5. Volgens het principe van de „persoon die de zaken behandelt verantwoordelijk voor de kwaliteit, de hoeveelheid en de kosten van de kopende zaken in zijn last, zijn en zal door veelvoudige kanalen, zoveel mogelijk kopen zal om de verwerving te verminderen kosten en verbeteren de verwervingskwaliteit

6. Voltooi alle die het kopen taken door de Afdeling worden toevertrouwd, en waarborg de bedrijfsvraag op tijd van de onderneming. De aankoop is gebaseerd op de „materiële aankoopaanvraag“.

7. Voer strikt de financiële systemen en het reglement van het bedrijf uit, en hang het principe om „door bon aan“ te kopen. Alle gekochte materialen geschikt zijn aan de ontvanger en de persoon verantwoordelijk voor de afdeling worden geïnformeerd zouden gebruikend de goederen, en door de goedkeuring en de douane-entrepots volgens de verordeningen moeten gaan die, en gezamenlijk de kwaliteit en de hoeveelheid controleren.

8. Het pakhuis zal een inventaris van het pakhuis elke maand maken en zal een exemplaar aan de kopende afdeling voorleggen. De kopende afdeling is verantwoordelijk voor het analyseren van het de inventarisverlies en winst, en het volgen van de richting van materialen

9. In het geval van om het even welke moeilijkheid in het kopen van verrichting, zou de meerdere onmiddellijk voor behandeling moeten worden geïnformeerd. Vertel de meerdere geen wanneer er geen manier is om het te behandelen. Dit zal de levertijd beïnvloeden en zal verliezen aan het bedrijf veroorzaken.

 

CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

Internationale Handelsafdeling: Verenigde, jonge, levendige, energieke, positieve, sterke betekenis van verantwoordelijkheid, en moedig om moeilijkheden uit te dagen. Er zijn niet alleen ervaren professionele verkopers met rijke bedrijfservaringen en sterke bedrijfsontwikkelingscapaciteit, maar ook de eerstejaarsstudenten met groot potentieel en enthousiasme. Zij zijn duidelijk over de baanverantwoordelijkheden en zij zijn een sterke en hoofdkracht in alle verkoopafdelingen van dubbel-LIn.

CHINA ZHEJIANG DOUBLE-LIN VALVES CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1