De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen

November 27, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen

Momenteel, is de „nieuwe kroonepidemie“ fundamenteel onder controle in China, maar
De epidemie spreidt internationaal uit. Momenteel, zijn er meer dan 200 landen en gebieden rond de wereld die reeds epidemieën, met meer dan 800.000 bevestigde gevallen hebben ervaren, en de epidemie aan een exponentieel tarief toeneemt. Onder het belangrijkste volksgezondheidsincident van „nieuwe kroonlongontsteking“, wat is het effect van het „ordelijke hervatten van het werk en productie“ van ondernemingen? Hoe kan de buitenlandse handel zich onder de epidemie ontwikkelen blijven? Hoe zal de markttendens in 2020? Op 1 April, SouFun-maakten de verslaggevers een speciale reis aan Yuhuan-Eiland om Leidende Directeur Lin Hailin te interviewen.

laatste bedrijfsnieuws over De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen  0

Beeld: De leidende Directeur M. Lin beantwoordde vragen van SouFun-verslaggevers op de epidemie, de zaken, en de markttendensen.

 

In het algemeen, in de klep en HVAC-de industrie, zijn de piekverkoopseizoenen in Maart en April. Voor dit jaar, wegens het effect van de epidemie, heeft het eerste kwartaal bijna gestagneerd. De productie in midden van maart opnieuw is begonnen, en de partners begonnen goederen achter elkaar bij te vullen die. Wij denken de daling op korte termijn in het eerste halfjaar onvermijdelijk is, maar voor deze industrie, zal de vraag worden opgeschort en worden vertraagd, maar het zal niet verdwijnen. Oordelend van de huidige epidemische situatie, die in recent Maart begint, is de binnenlandse epidemische situatie fundamenteel bevat geweest. De blokkades zijn opgeheven over het land. De maatregelen zullen om marktomloop en consumptiebevordering te bevorderen blijven worden geïntroduceerd. De verbruikersvraag die begin het jaar werd onderdrukt zal worden vrijgegeven. Internationaal, is de epidemische situatie in Oost- Aziatische landen fundamenteel onder controle, maar de epidemische situatie in Europa, Amerika en het Midden-Oosten spreidt snel uit. Momenteel, hoewel de goederen en de handel niet voorlopig zijn beïnvloed, hebben de stroom van mensen en de consumptie bijna gestagneerd. Hoe deze situatie zal verdergaan? Wanneer en in welke mate is nu moeilijker te vertellen, heeft dit een reusachtige invloed op bedrijven met buitenlandse handelszaken.

laatste bedrijfsnieuws over De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen  1

Beeld: De epidemie heeft aan Chili, een Zuidamerikaans land uitgespreid. De straten zijn dun bevolkt en de opslag is gesloten. M. KAVAN, de verdeler van dubbel-LIN in Chili, ontving het beschermende masker van dubbel-LIN.

 

De de uitvoerzaken hebben van dubbel-LIN de helft van het totale bedrijfsvolume bereikt. Onze producten zijn meer dan 100 landen in de wereld ingegaan. Het grootste deel van deze landen of gebieden ervaren momenteel epidemieën. Wij zijn ook zeer ongerust gemaakt over onze klanten. Zij al onze partners na merk dubbel-LIN vele jaren. De de markt commerciële van het bedrijf afdeling overzee blijft op elk moment met klanten in contact om hen te helpen het huidige tekort aan levering voor epidemische preventie oplossen. Er is een oude Chinees die, „waar er het leven is zegt, daar is hoop.“ Wij hopen eerst dat zij de epidemie kunnen overwinnen en veilig overleven. Ten tweede, hopen wij dat zij zo spoedig mogelijk zullen terugkeren naar het normale leven en zaken.

De prijsschommelingen en de wisselkoersschommelingen in de grondstoffenmarkt uit de epidemie wordt afgeleid vereisen bedrijven op het stroomopwaartse productieeind van de industrie om grondstoffeninventarissen en de hulpmiddelen van de gebruikswisselkoers rationeel aan te passen om risico's te vermijden en actief aan crisissen te antwoorden die.

 

laatste bedrijfsnieuws over De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen  2

Beeld: M. Lin deelde zijn ervaring op de conferentie over „het Bestrijden van de Algemene Oorlog van Epidemische Preventie en Controle en het Winnen van de Taaie Slag voor Economisch Stabiliteit en Herstel „in Ganjiang-Stad. Gebaseerd op zijn 20 jaar van ervaring in markten overzee, moeten wij maatregel actief treffen en aan de risico's antwoorden die door wisselkoersschommelingen en grote schommelingen op koper grondstoffen worden gebracht.

 

laatste bedrijfsnieuws over De winter zal uiteindelijk overgaan, en de lente is zeker te komen  3

Beeld: Zij die werkelijk succesvol zijn zouden moeilijkheden vooruit moeten onder ogen zien en vooruitgaan. Onder de epidemische situatie, de groot-investering en de productie op grote schaal, wordt de collectieve video dubbel-LIN intens gefilmd.

 

 

De HVAC-markt is oorspronkelijk een product van consumptieverbeteringen. Wij geloven dat tijdens het begin van de epidemie, de speciale ervaring van het huisisolatie van mensen over het land een speciaal stimulatie en bevorderingseffect op HVAC, verse lucht en andere behoeften kan in de tweede helft van het jaar hebben. Bovendien is de HVAC-industrie nauw verwant aan de onroerende goederenindustrie, zodat zal het effect van de epidemie op onroerende goederen in diverse plaatsen ook verbonden worden met het effect op de HVAC-industrie.


Daarom verwachten wij dat de epidemie een beperkt effect op de binnenlandse HVAC-marktvraag het hele jaar door zal hebben. De volledige vloer verwarmende industrie zal eerst en zich dan in 2020 toenemen dalen en zal regelmatig ontwikkelen.